Vind de man van je leven met online gaming!

een studie heeft uitgewezen dat  je meer kans hebt om je ideale wederhelft tegen te komen tijden een online game dan op een dating site

Over het algemeen wordt ‘gamen’ niet in verband gebracht met  ‘scoren’. Het beeld van de wereldvreemde en lichtschuwe pc-nerd die nog nooit een vrouw van dichtbij heeft gezien (tenzij ze Lara Croft heet) dringt zich namelijk op, of dat nu terecht is of niet.

Maar gooi je vooroordelen maar overboord en haal je een World of Warcraft (WoW voor de vrienden) account in huis, want het kan je helpen de man van je leven te vinden! Een recente studie van Online University heeft uitgewezen dat je meer kans hebt om je ideale wederhelft via online gaming te ontmoeten dan via dating sites!

Laten we beginnen met te verklaren waarom je zou willen daten met een hard core gamer. Deze jongens/mannen zijn vaak (let vooral op het woord ‘vaak’. Het blijven mannen. U weze gewaarschuwd.) ontzettend eerlijk en toegewijd. Het loont namelijk niet om rond de pot te draaien in een online battle situatie. Je moet zeggen waar het op staat of je gaat er aan. Het gedeelte over toewijding spreekt voor zich: niemand speelt maar 1 keer per week World of Warcraft. Overgave en zorgvuldigheid zijn heel belangrijk als je je naar een hoger level wil opwerken!

Dat laatste is ook al meteen de belangrijkste reden dat je meer kans hebt om je grote liefde in een online game tegen het lijf te lopen: gamers spenderen veel meer tijd op gaming sites dan online daters op bijvoorbeeld parship.be. Reële kans dus dat je dezelfde persoon meerdere malen ontmoet tijdens een spelletje. Bovendien zijn er ongeveer 12 keer zoveel online gamers in de wereld dan mensen op dating sites…

Meer dan genoeg vissen in de zee dus, en voor een groot deel ook onontgonnen gebied. Ready, set, game!

Tessa Van Steyvoort – StyleFever

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *