Scapa Home flagship store in Antwerpen

Scapa Home

Fans van Scapa Home moeten absoluut binnenkort eens afzakken naar Antwerpen, want daar heeft de interieurlijn van het Belgische modelabel Scapa de deuren van een nieuwe flagship store geopend in het hartje van de historische stad!

De volledige wooncollectie wordt er geshowd in een prachtig negentiende-eeuws herenhuis in de Arenbergstraat, waar je volledig ondergedompeld wordt in de leefwereld van Scapa Home. Hier kun je je hartje opdoen aan bed-, bad –en tafellinnen, serviezen, deco-objecten, glaswerk, eiken meubelen enz.

Spring zeker eens binnen en ook met de kerstperiode in zicht, vind je hier misschien wel leuke cadeautips. Bovendien staat het Scapa Home-team volledig voor je klaar om je persoonlijk advies te geven!

Scapa Home flagship store, Arenbergstraat 12 – 2000 Antwerpen – Tel: 03 234 87 52. De Scapa Home flagship store is geopend van maandag tot zaterdag, telkens van 10u tot 18.30u. Ter gelegenheid van de feestdagen is de shop tot het einde van het jaar ook op zondag open, van 13u tot 18.30u.

Julie Vandormael – StyleFever.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *