Roberts Revival DAB Radio

met de roberts revival dab radio kan je muziek luisteren in retro stijl!

Sinds de komst van mp3-spelers, iPods en internet is de klassieke radio wat naar de achtergrond verdrongen. Geheel onterecht, vinden wij, want de charme die een ‘ouderwetse’ radio aan je interieur kan geven, is ongeëvenaard.

Dan hebben we het natuurlijk niet over moderne stereo’s –die verstop je best- maar onder anderen over de Roberts Revival DAB Radio! Dit iconisch toestel in fifties stijl zal zonder twijfel je hart veroveren. Maar vergis je niet: het is niet omdat het design uit de jaren ’50 stamt, dat de technologie dat ook doet. Door de meest moderne DAB-technologie (Digital Audio Broadcast) is de radio ontzettend gevoelig voor signalen, wat betekent dat er nauwelijks zenders zullen zijn die je niet kan ontvangen. Bovendien gaan de batterijen die je in het toestel steekt zo’n 120 uur lang mee. Of je kan hem gewoon in het stopcontact inpluggen.

Als je toch niet zo’n fan bent van ‘traditionele’ radio, kan je je iPod of mp3-speler ook aan de radio vastkoppelen. Zo wordt je radio meteen een speaker. Twee voor de prijs van een dus!

Het probleem is dat die prijs wel eens een onaangename verrassing zou kunnen zijn. Elke Revival DAB Radio kost zo’n slordige £200 (€237)… Als prijs voor jou geen rol speelt, kan je een bestelling plaatsen op robertsradio.co.uk.

Tessa Van Steyvoort – StyleFever

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *