Polaroid Z340: The best of both worlds

de polaroid z340 combineert het beste digitale en analoge fotografie

Niets zo retro als een Polaroid foto. De hele wereld lijkt de vintage instant foto’s nog steeds geweldig te vinden, ondanks de enorme vooruitgangen op gebied van fotografie. Het bewijs: de talloze hipsters die hun digitale foto’s bewerken met een vintage filter en er de alom bekende witte boord rond plaatsen…  Maar vanaf nu hoeft het allemaal niet meer zo omslachtig te zijn, want de Polaroid Z340 ligt in de winkels!

Deze Polaroid camera combineert het beste van analoge en digitale fotografie. Zoals het een echte Polaroid betaamt, kan je je foto’s meteen afdrukken, via de camera zelf. Je kan hierbij kiezen voor een foto met of zonder witte rand. Omdat de foto’s meteen droog zijn, hoef je ze ook niet meer te shaken like a Polaroid picture (misschien wel een beetje jammer).

Wie het iets te duur vindt om zijn foto’s altijd maar af te drukken (je betaald $18 voor een filmpje met 30 foto’s) hoeft zich geen zorgen te maken. In de camera zit ook een gleufje voor een SD-kaart. Zo kan je eindeloos lang 14 megapixel foto’s blijven nemen en ze achteraf op je pc zetten. Als je je kiekjes nog eens wil nakijken, kan dat zonder enig probleem op het ingebouwde LCD-scherm van de Polaroid Z340.

Wil jij je vol overgave in de instant fotografie storten? Bestel dan je eigen Polaroid Z340 op photojojo.com!

Tessa Van Steyvoort – StyleFever

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *