Personaliseer je tablet met Chromaluxe!

gepersonaliseerde tablet-covers

ChromaLuxe, aka de fotorevolutie van 2012-2013, heeft weer een splinternieuw product in petto voor tabletlovers: een gepersonaliseerde tablet-cover! Hierdoor kan je naar hartenlust je tablet personaliseren met een leuke foto.

ChromaLuxe trakteert keer op keer met haarscherpe afdrukken op aluminium, die zeer kleurvast zijn en gemaakt om te kunnen blijven genieten van je geliefden of die ene onvergetelijke herinnering! Het verbluffende resultaat dat ChromaLuxe weet voor te schotelen, is te danken aan de unieke sublimatie-techniek: hierbij worden foto’s als het ware één met een aluminium-plaat. Het sublimeren gebeurt door de vier basiskleuren tijdens het proces bij een intense hitte te laten opgaan in het aluminium. De rest is magie …

Aan de hand van diezelfde magische technologie, lanceert ChromaLuxe nu ook tablet-covers! Personaliseren is dus de boodschap met vakantiekiekjes, foto’s van je geliefden, mooie momenten, … je kan het zo gek niet verzinnen of het beeld wordt één met je tablet. Bovendien kan je eenvoudig van foto switchen, zodat je perfect je tablet kan aanpassen aan je stemming of activiteit. Handig, toch?

De tablet-accessoires zijn beschikbaar voor

iPad – 24,95€

iPad Mini – 22,95€

Samsung Note 2 – 24,95€

Samsung Note 10.1 – 24,95€

Meer informatie over de verschillende opties met ChromaLuxe kan je vinden op www.mychromaluxe.com.

Julie Vandormael – StyleFever.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *