Overal feest met de draagbare Martini Royale minibar!

Overal feest met de draagbare Martini Royale minibar!

We kunnen het weekend al proeven, dus waarom al geen aperitiefje verorberen om alvast in de mood te komen? Martini staat altijd paraat om je daarbij te voorzien met als partners in crime de Martini Bianco Royala en Martini Rosato Royale!

Deze twee sprankelende combi’s van 50% Martini Brut en 50% Martini Bianco of Martini Rosato blinken uit met een eenvoud in smaak: op basis van slechts twee ingrediënten en een stukje vers fruit tover je in no time een feestelijk zomergevoel tevoorschijn in ieder glas, ongeacht wat de weergoden voor ons in petto hebben.

Om het sprankelende plezier van de Martini Royale cocktails nog toegankelijker te maken, lanceert Martini deze zomer de draagbare minibars, zodat je overal en te allen tijde een leuk feestje kan bouwen!

Wat spotten we in deze draagbare minibars?

– Een fles Martini Bianco of Martini Rosato en een fles Martini Brut, met daarenboven een gratis Martini Royale glas en enkele ijsblokzakjes. Prijskaatje: 13 euro.

– Naast de 2 klassieke Royale sets, bestaat er ook een draagbare minibar met 2 ready to serve flessen : de elegante Martini Bianco Royale en de zonnige Martini Rosato Royale,voorgemixt in een fles. Ook hierbij krijg je een cocktailglas en enkele ijsblokzakjes. Prijskaartje: 15 euro.

Scholl!

Julie Vandormael – StyleFever.be

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *