Ontdek de 10 soldengeboden!

sale

Het nieuwe jaar is ingezet en dat betekent voor echte fashionista’s en shopaholics zoveel als… solden shoppen! Niets is zo leuk om tijdens de solden superkoopjes op de kop te tikken, waarvoor je anders duizelingwekkende bedragen voor neertelt.

Maar voor je aan je shopstrooptocht begint, knoop je best eerst deze 10 soldengeboden in je oren om de ultieme koopjes binnen te halen. Dus ladies, watch en learn!

  1. Maak een lijstje: Voor je op pad gaat, neem je best je kleerkast nog eens onder handen. Haal de stukken eruit die je niet meer draagt en ga na welke items je nodig hebt. Schrijf ze op en hou je daar ook aan!
  2. Draag gemakkelijke kledij: Belangrijk voor een dagje soldenshoppen is je outfit! Je zult het grootste deel van je dag doorbrengen in een pashokje, dus zorg ervoor dat je snel aan -en uitgekleed bent. Bijvoorbeeld met een legging en een jurk of tuniek.
  3. Heb geduld: Focus je in het begin van de solden op wat er op je lijstje staat, maar ga op het einde van de solden ook nog eens op koopjesjacht. Zo doe je misschien nog leuke en sterk afgeprijsde ontdekkingen!
  4. Laat je schaamte thuis: Voel je niet gegeneerd om tijdens de solden een winkel binnen te stappen waar je anders geen voet durft binnen te zetten wegens de veel te hoge prijzen. Profiteer ervan om zo designerstukken op de kop te tikken!
  5. Doe op voorhand wat research: Ben je geen fan van de drukte tijdens de solden? Ga dan een week op voorhand al kijken en passen. Zo moet je enkel nog langs de winkels passeren om de stukken op te halen.
  6. Hou de zomer in gedachten: Het lijkt nog veel te vroeg en vooral te koud, maar hou de trends voor de zomer toch al in gedachten. Enkele van die trends zijn felle kleuren, seventies, chique sportswear, streepjes, lange rokken, tunieken, jumpsuits, peep-toe, plateuzolen, veren,…
  7. Twijfelen = Niet kopen: Laat je niet verleiden door de aantrekkelijke prijs als het niet helemaal je ding is, want dan zit je achteraf met een miskoop opgescheept…
  8. Denk basics: Met klassiekers zit je nooit fout zoals een little black dress, een goed passende jeans, een degelijke jas, enz. Profiteer van de solden om kwaliteitsstukken te kopen bij duurdere merken.
  9. Zoek een shoppartner: Neem iemand mee op tocht die een eerlijke mening heeft en daardoor goede raad kan geven.
  10. Neem op tijd pauze: Voeg op tijd een rustpauze in en ga lekker even iets drinken. Ideaal om te bekomen van de koopdrukte en zo heb je even tijd om je aankopen te overlopen en je koopwoede te laten bekoelen.

Neem dus maar snel die shoppingbag in de hand en geniet van een dagje vol shopplezier!

Julie Vandormael – StyleFever.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *