Maak zelf je bruiswater en frisdrank met Sodastream

Maak zelf je bruiswater en frisdrank met Sodastream

Zou het niet geweldig zijn als je niet langer met loodzware flessen en blikjes moet sleuren van de supermarkt om je dorst naar bruiswater en frisdrank te lessen? Om nog maar te zwijgen van de immense vervuiling die komt kijken bij het weggooien van al die kunststof flessen en blikjes … In comes Sodastream Source waarmee je je eigen bruiswater en frisdrank maakt !

Geniet van overheerlijke bruisdranken zonder daarbij flessen of blikjes te verspillen.  Sodastream werkt op leidingwater, rechtstreeks uit de kraan of met filter, en laat je toe thuis een uitgebreide waaier overheerlijke frisdranken te bereiden waarmee een gemiddeld gezin jaarlijks 550 flessen uitspaart. Met een aanbod van meer dan 30 sodamixen, is SodaStream een gezond alternatief voor frisdranken uit de fles.

Dirk Uyttenhove, GM van SodaStream Benelux: “Wij willen drinkgewoontes verbeteren door een handiger, goedkoper en gezonder alternatief aan te bieden. Source is een revolutie. Het toestel combineert design van wereldklasse met de allerbeste technologie waardoor de functionaliteit en het gebruiksgemak ingrijpend verbeterd worden. Het resultaat is een systeem dat perfect werkt en er zeer aantrekkelijk uitziet.”

Bovendien stralen de looks van de Sodastream Source klasse en elegantie uit, waardoor je een trendy toets toevoegt aan je interieur. En heerlijk bruiswater en frisdrank zijn slechts een simpele drukbeweging verwijdert. Verminder je CO2-voetafdruk zonder deze dranken te moeten missen en dat voor 129,99€. Neem maar snel een kijkje op Sodastream.com !

Julie Vandormael – StyleFever.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *