Heidi Klum geeft online advies

Heidi Klum volgt braaf in het rijtje van fashionable celebs die hun tips & tricks op vlak van mode, beauty en lifestyle delen via het wereldwijde web!

Het topmodel heeft er al een succesvolle carrière in de mode opzitten. Zo domineerde ze jarenlang en nog steeds de catwalks, sprak ze haar eigen creatieve skills aan voor een kledingcollectie en is ze de trotse eigenares van een eigen parfum. Maar nu zal deze modediva ook online advies geven over mode, beauty, lifestyle en gezondheid op haar eigen website heidiklum.aol.com.

Beautyblunders –en problemen worden aangepakt en ze werpt in de rubriek Look of The Day ook dagelijks een blik in haar uitgebreide garderobe. Bovendien geeft ze ook telkens een goedkoper alternatief, zodat we er even glamorous als haar kunnen bijlopen, zonder ons blauw te betalen.

Daarnaast zal Heidi binnenkort ook haar ervaringen prijsgeven omtrent het ouderschap, relaties, fitness en hoe je daar een geslaagde combi van maakt. Ze gunt vrouwen een blik in haar dagelijkse leven vol glitter en glamour en zorgt voor een leuke handleiding zodat je op een simpele manier zelf wat glam in je leven kan brengen!

Julie Vandormael – StyleFever.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *