Fit met de ThinQ Fitness App!

Fit met de ThinQ Fitness app voor iPhone en iPad

Wil je graag sporten, maar kijk je er tegenop om je uit te sloven in een duffe fitnesszaal? Heb je geen tijd om naar de sportschool te gaan? Of ben je niet zeker welke sport je nu precies wil gaan doen? ThinQ Fitness lost al die problemen op met een nieuwe fitness app voor iPhone en iPad!

Met de ThinQ Fitness App krijg je toegang tot meer dan 400 gratis workout filmpjes van de meest uiteenlopende sporten. Als je dus geen zin hebt in een afmattende cardio-training, kan je altijd kiezen voor yoga- of buikdanslessen. Elke training wordt ‘begeleid’ door een gekwalificeerde personal trainer die je tips geeft om zo veilig, efficiënt en resultaatgericht mogelijk te werk te gaan.

Bovendien kies je zelf ook hoelang je workout mag duren. Als je niet veel tijd hebt, kan je kiezen voor een filmpje van 10 minuten. Heb je zin om jezelf eens goed uit te sloven, is de training van een uur een aanrader.

Wie ondanks de overvloed aan video’s toch nog dat beetje extra wil, kan upgraden naar een ThinQ Fitness Membership. Voor amper £4.99 per maand (dat is een kleine €6) krijg je dan toegang tot alle filmpjes op de website.

Aan de slag, dus!

Tessa Van Steyvoort – StyleFever

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *