Een pikante Valentijn met Flair!

Flair Valentijn

‘Love is in the air’, we zien overal hartjes opduiken en romantische zielen plannen de meest originele date, want binnen twee weken is het alweer tijd voor de meest romantische dag van het jaar: Valentijn!

Ideaal om de slaapkamer, of een andere, iets spannendere locatie, op te zoeken met je liefste en te zorgen voor een pikante Valentijn op 14 februari! En daarbij helpt vrouwenblad Flair maar al te graag een handje, met de leukste, en vooral betaalbare seksspeeltjes uit hun Loveshop.

Wat spotten we zoal in de spannende shop van Flair? Vibrerende zeepjes (€19,95), die voor een stomende schuimparty zorgen en er ook nog eens erg leuk uitzien, een vibrator in de vorm van een maïs (nu slechts €10!), of de Mad Monky (€21,95), die de perfecte erectie belooft en erop los trilt voor een optimaal genot!

Ben je single of doe je het gewoon liever zelf? Probeer dan de ‘zalige zaadcellen’ (€29,95) zeker eens uit! Voor ‘girls who don’t need a man’ zorgen deze toppers voor een ultiem persoonlijk genot. Je brengt ze vaginaal in en ze nemen meteen je lichaamstemperatuur aan. Door gewoon te bewegen bezorgen ze je een heerlijke massage…

Verder vind je in de Flair Loveshop nog roze ‘fluffy’ handboeien, een warme massagetool in de vorm van een hartje en tal van heerlijke massage oliën, kortom alles wat je nodig hebt voor een stomende Valentijn met je lover en bovendien stuk voor stuk te verkrijgen aan erg democratische prijzen. Zijn je zinnen geprikkeld? Neem dan maar snel een kijkje op flair.be/loveshop!

Julie Vandormael – StyleFever.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *