DIY: juwelenrekje

maak zelf een juwelenrekje waar je al je juwelen in kwijt kan!

Je kent het wel: ontelbaar veel juwelen en accessoires, maar geen plaats om ze allemaal op te bergen. Een oplossing zou zijn om honderden juwelenkistjes te gebruiken, maar dat neemt toch zoveel plaats in…

Om zo’n diepmenselijke drama’s uit je leven te bannen, stellen wij voor dat je je spullen gewoon aan de muur hangt! En met dit Do It Yourself juwelenrekje kan je dat nog op een stijlvolle manier doen ook.

Wat heb je nodig?

  • Een oude fotolijst
  • Kippengaas
  • Verf (uit een spuitbus of een pot)
  • Nietpistool

Hoe begin je eraan?

Verwijder het glas en de achterkant uit de kader, zodat je alleen de rand overhoudt. Die lijst kan je verven als je wil, maar dat hoeft niet per se. Als je houdt van een rustieke feel, kan je met een velletje fijnkorrelig schuurpapier over de verf gaan, als die goed droog is.

Knip een stuk uit de kippengaas dat net iets kleiner is dan je kader. Niet de gaas met het nietpistool vast aan de achterzijde van de lijst.

Als je er nog een extra persoonlijke touch aan wil geven, kan je je nieuwe juwelenrek nog van een kanten boordje of iets dergelijks voorzien. Net zoals bij andere DIY-projecten geldt de regel ‘leef je maar eens goed uit’!

Tessa Van Steyvoort -StyleFever

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *