Deze zomer: Suikervrije cocktails

geniet deze zomer zonder schuldgevoel van een overheerlijke cocktail met de suikervrije refine mixers!

Rustig loungen in de tuin met een cocktail in de hand. Weinigen zullen beweren dat dat niet een van de beste dingen is die de zomer te bieden heeft. Het enige nadeel ervan is dat cocktails over het algemeen gigantische caloriebommen zijn (reken maar op 300 tot 500 calorieën per drankje). En laat dat nu net zijn wat we koste wat het kost willen vermijden tijdens het bikini-seizoen!

Gelukkige ontdekten wij Refine Mixers! Volledig natuurlijk en 100% suikervrij: als dat niet als muziek in je oren klinkt, weten wij het ook niet…

De mixers, die je kan krijgen in mojito-, cosmopolitan- en margaritasmaak, worden gezoet met Stevia. Dat is een plant die je vooral in Midden- en Zuid-Amerika kan vinden. Doordat het hier gaat om een volledig plantaardige zoetstof, heeft het totaal geen invloed op je bloedsuikerspiegel.

Het enige wat niet calorievrij is aan je cocktail, is de alcohol. Maar met maar 100 calorieën per Refine Mixers margarita, heb je eigenlijk weinig redenen om je zorgen te maken. Je kan de mixers bestellen via refinemixers.com. Cheers!

Tessa Van Steyvoort – StyleFever

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *