De plaatsbesparende leeslamp!

bespaar plaats op je nachtkastje met de Bedside Booklight House

Nu retro en vintage aan een ongeziene opmars bezig zijn, is het misschien tijd om een keer héél ouderwets te doen en nog eens een boek te lezen! Niets is zo ontspannend als met een stevige portie leesvoer in je bed te kruipen en je helemaal te laten meeslepen in het verhaal van je keuze.

Maar lezen in bed brengt zo zijn eigen problemen mee. Waar leg je je boek als je gaat slapen? Je nachtkastje ligt namelijk vol met je nachtlampje, je GSM, een foto van het lief en nog een hele hoop andere voorwerpen. En is het licht van je lamp wel ideaal om bij te lezen?

Aan al die ongemakken kan je snel iets doen met de Bedside Booklight House. Deze leeslamp is speciaal ontworpen om boekenwurmen een beetje meer plaats op hun nachtkastje te gunnen. Doordat de lamp driehoekig is, kan je hem als bladwijzer gebruiken. Bovendien kan je hem aan en uit doen door er een boek op te leggen.

Je hoeft je ook geen zorgen te maken over brandgevaar. De lage energie 11W lamp wordt niet warm, zodat je hem de hele nacht kan laten branden.

Wie nachtenlang met zijn neus in de boeken wil zitten, kan de Bedside Booklight House voor maar €12,95 bestellen op igadgets.be.

Tessa Van Steyvoort – StyleFever

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *