De leukste speakers voor je mp3-speler!

De leukste speakers voor elke lifestyle-nerd

Speakers voor je mp3-speler, iPod of pc hoeven helemaal geen grijze rechthoekige blokken te zijn. Het bewijs? Dit lijstje van must-have speakers voor elke zichzelf respecterende lifestyle-geek!

Ben je verslaafd aan schoenen? Dan is dit je ‘lucky day’. Je komt niet elke dag Stiletto Speakers tegen! Deze killerheels kan je voor €38,10 bestellen op girlygadgets.com.

Fans van Android hebben misschien meer iets met de Google Android Portable Mini Speakers. Deze speakers kan je niet alleen op zowat elk toestel dat muziek afspeelt, aansluiten, maar bevat ook een ingebouwde FM Radio. Check nowsupplier.com en voor €23,02 zijn ze van jou!

Wie meer into rock&roll is, zal niet kunnen weerstaan aan de Retro Speaker Amp. Deze speaker ziet eruit als de miniatuurversie van een gitaarversterker. Op verplaatsing werkt hij op 3 AAA batterijen, maar als je hem thuis gebruikt, kan je de speaker via USB aan je pc koppelen.  En dat voor maar €15,24. Bestellen kan op thinkgeek.com.

En dan zijn er nog de Angry Birds Speakers op thinkgeek.com! Deze speakers bestaan in 3 varianten die telkens een iets andere werking hebben. Zo is de Red Bird compatibel met zowat elk toestel dat muziek afspeelt, terwijl de Black Bird alleen maar werkt met iPod, iPad en iPhone. Ten slotte is er de Helmet Pig, die alleen compatibel is met iPod en iPhone. Prijzen variëren tussen €49,50 en €65.

En last but not least de droomspeakers van elke fotograaf: de Nikon Lens Speaker. Zoals de naam zelf al zegt, hebben deze boxen het uiterlijk van een Nikon lens. Ze bevatten een herlaadbare batterij die je via USB opnieuw kan opladen. Wel is het zo dat je ze alleen via eBay.com kan bestellen. Prijzen zullen dus nogal fluctueren. Maar goed, ze zien er wel geweldig uit!

Tessa Van Steyvoort – StyleFever

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *