De kleinste camera ter wereld

ontdek de kleinste digitale camera ter wereld

Digitale camera’s hebben ons leven er een stuk gemakkelijker op gemaakt, maar er is altijd nog ruimte voor verbetering. Al denken wij dat het hoogtepunt nu toch wel bereikt is. Op hammacher.com vonden we de kleinste camera ter wereld and we love it!

Het kleinood is in al zijn dimensies iets groter dan 2,5 centimeter en weegt ongeveer 14 gram, wat hem extreem compact maakt. Verbazingwekkend genoeg is de kwaliteit van de foto’s helemaal niet zo bedroevend: dankzij de 2.0 megapixel lens kan je absoluut acceptabele foto’s nemen (als je niet te kritisch bent), met een resolutie van 1600 x 1200. Wie liever filmpjes maakt, kan dat aan 30 frames/seconde en met een resolutie van 640 x 480. De foto’s worden opgeslagen als JPEG-bestanden en de filmpjes als AVI’s.

Alle foto’s en video’s die je maakt, worden opgeslagen op de bijgeleverde 2GB microSD-kaart die je kan vervangen met exemplaren tot 32GB. Overzetten op je pc kan met een eenvoudige USB 2.0 kabel. Die USB-kabel dient ook om de batterij van het toestel op te laden. Een uur inpluggen, garandeert je een half uur plezier met je mini-camera.

En het beste van al: tot voor kort betaalde je $99,95 voor deze gadget, maar intussen in de prijs gedaald tot $59,95!

Tessa Van Steyvoort – StyleFever

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *