De allereerste at home vruchtbaarheidstest

met de spermcheck fertility test  kan je thuis zelf te weten komen hoe het zit met het aantal spermacellen van je man

In tegenstelling tot de indruk die programma’s als ‘Tienermoeders’ je geven, is onvruchtbaarheid een veel voorkomend probleem. Veel mensen die kinderen proberen te krijgen, slagen hier moeilijk of helemaal niet in. De meest logische stap zou zijn om naar de dokter te gaan en beide partners een aantal tests te laten ondergaan.

Uit de praktijk blijkt dat die logische stap helemaal niet zo vanzelfsprekend is. Opvallend genoeg is het zo dat slechts 20% van de mannen uit koppels die moeilijk kinderen kunnen krijgen zich laten testen. Oorzaak: het aanhoudende taboe op mannelijke onvruchtbaarheid.

Sinds kort zijn die vruchtbaarheidstesten even snel en gemakkelijk als een zwangerschapstest! Je hoeft alleen maar een SpermCheck Fertility test in huis te halen, en binnen de 10 minuten heb je een 98% accuraat resultaat. Geen gênante bezoekjes aan dokters en ziekenhuizen meer!

De test is ook heel eenvoudig om uit te voeren. De man moet een beetje sperma oplossen in een vloeistof die je bij de test krijgt en daar een druppeltje van op een teststrip laten vallen. Als het aantal spermacellen hoog genoeg is, krijg je een rood streepje te zien. Is het aantal cellen te laag, is er geen kleurverandering.

De test zal vanaf april in winkels en apotheken te vinden zijn. Wie niet tot dan wil wachten, kan online bestellen via walgreens.com of cvs.com voor $39.99.

Tessa Van Steyvoort – StyleFever

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *