De afslankband

Een korset, het klinkt anno 2017 nogal ouderwets.  De sportschool en een goed dieet lijkt de enige oplossing.
Tenminste, als we alle voeding- en sportblogs moeten geloven die tegenwoordig overal op het internet te vinden zijn. Begrijp het niet verkeerd, bewegen is gezond en ik raad aan om elke week even de nodige uurtjes vrij te maken voor wat lichaamsbeweging.
Het is alleen niet meer nodig om 24 uur per dag, 7 dagen per week dieet shakes te drinken en kale salades te eten voor het ‘perfecte’ vrouwelijke figuur.

In zowel Noord- als Zuid-Amerika is de afslankband al razend populair en deze rage vindt nu ook zijn weg naar Europa. Merken als Ann Chery zagen de Zuid-Amerikaanse vrouwen hier al jaren plezier van hebben en zagen de kans om vrouwen over de hele wereld van deze luxe te voorzien.

De afslankband zorgt namelijk niet voor een tijdelijk goed uitziend figuur. De band zal er ook voor zorgen dat je meer zweet en hierdoor overtollig vocht verliest. Hierdoor zal de band er voor zorgen dat je daadwerkelijk de gewenste taille krijgt.  De afslankband, ook wel een waist trainer genoemd zorgt naast vocht verlies ook voor een verminderd hongergevoel. Dit komt doordat de band spanning levert op je buik. Het zal even wennen zijn, maar je zult merken dat de porties afnemen met 30 procent.

Ben je nou zwanger of heb je net een prachtig kindje gekregen? In dit geval zorgt de afslankband ervoor dat je taille snel terugkeert naar de vorm van voor je zwangerschap.
De afslankband is dus niet alleen een band die je er mooier uit laat zien. Het zal je ook helpen met het kwijtraken van de laatste overtollige kilo’s.
Mocht je nou twijfelen, er zijn op het internet een heleboel reviews en community’s te vinden waarin de afslankband wordt besproken en beoordeeld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *