Wie het schoentje past…

[smooth=id:140;]

Royal Academy of Fine Arts of Antwerp en schoenenketen Sacha staken de koppen bij elkaar en het event de Sacha Shoe Award werd geboren! Hiermee geven ze de laatstejaarsstudenten van de Mode Academie van Antwerpen een unieke kans. Zij mochten het tegen elkaar opnemen in een ultraspannende wedstrijd voor het design van dé ultieme schoen. Hierbij moesten ze rekening houden met styling en bovendien moest de schoen in 3D benaderd worden.

Het resultaat? Enkele pareltjes van inzendingen met creatieve details! De jury, bestaande uit Walter Van Beirendonck, Lieven Bonne, Elke Lahousse, Dirk Van Saene, Maureen De Clercq, Liesel Swart en Paul Termeer, kreeg de zware opdracht om het beste ontwerp eruit te pikken. En de winnaar is…Izumi Hongo! Haar op het eerste zicht eenvoudige zwarte pumps hebben een verrassende touch aan de uitsnede, die de vorm van de tenen volgt.

De prijs? Het winnende exemplaar zal als primeur geshowd worden tijdens het eindejaarsdefilé en is daarbovenop vanaf 10 juni te verkrijgen in geselecteerde Sacha verkooppunten voor slechts €69,95. Haast je dus naar de winkel, want wie weet horen we in de toekomst nog veel meer van deze veelbelovende jongedame!

Julie Vandormael – StyleFever

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *