Vind het ideale overhemd bij Suitable!

Een overhemd kan niet ontbreken in de garderobe van de casual man. Een overhemd kun je gebruiken voor belangrijke gelegenheden waarbij het gepast is om net gekleed te gaan, bij zakelijke afspraken of gewoon voor in de vrije tijd. Suitable shop helpt jou graag met het kiezen van de ideale overhemd die bij jou past. Zo hebben zij verschillende pasvormen en zorgen er zo voor dat je online het juiste advies krijgt over de beste overhemd voor jou. Hieronder vind je de verschillende pasvormen.

# Modern-fit/ Tailor-fit

Deze overhemden zijn geschikt voor de man met een normaal postuur. De overhemden hebben een gedetailleerde pasvorm.

# Regular-fit

Overhemden met een regular pasvorm zijn minder gedetailleerd. Deze zijn vaak rechter, ruimer en dan ook comfortabeler. Deze pasvorm wordt vooral gedragen door mannen met een normaal tot iets breder postuur.

# Shaped-fit/ Slim-fit

Deze pasvorm is het meest gedetailleerd. Deze naam geeft al aan dat de overhemd goed langs het lichaam loopt. Deze pasvorm is meest geschikt voor mannen met een normaal tot smaller postuur.

Waar moet je opletten bij de aanschaf van een overhemd?

De maat is zeer belangrijk bij het kopen van een overhemd. De overhemd moet precies goed zijn. Dit betekent niet te groot, want dit ziet er slordig uit, maar ook niet te strak. Dan ziet een overhemd er al gauw vrouwelijker uit en de meeste mannen willen dit niet. De knoopjes moeten niet te gespannen zitten. Dit betekent dat de lijn met de knopen goed dicht moeten zitten en geen gaten veroorzaken waar je door heen kunt gluren. Niet erg charmant! Verder is de lengte belangrijk bij overhemden. De meeste overhemden worden in de broek gedragen. Zorg er dus voor dat jouw overhemd niet te kort is, want dan schiet hij nog weleens gemakkelijk uit de broek en dit zit bovendien helemaal niet lekker. Bij Suitable kun je naast overhemden ook andere casual herenkleding kopen. De webshop heeft verscheidende merken in het assortiment en tevens gratis verzendkosten. Wat is jouw favoriete soort overhemd?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *