Trend-alert: Broeken met print

Broek met print is hot trend

Ben je je gewone jeans beu en wil je wel eens wat anders proberen? Waag je dan eens aan een broek met print! Deze vrolijke exemplaren werden vorige zomer al gespot en dit jaar zijn ze een echte must-have in je garderobe!

De printbroeken duiken stilaan overal op en vonden hun weg van de catwalk naar het straatbeeld. Een beetje gewaagd, dat wel, maar absoluut hot! Al moet je wel een beetje opletten hoe je ze combineert…

Wanneer je je waagt aan een broek met print, kan je de rest van je outfit wat neutraler houden door bijvoorbeeld voor een basic topje of blouse te kiezen dat je in je broek steekt of er nonchalant laat over hangen of ga ‘all the way’ en kies ook bovenaan voor prints. Al valt dan wel het geheel en niet echt de broek op.

Bovendien geldt het motto ‘no stress’ wanneer je op zoek gaat naar de juiste schoenen voor onder je broek. Ze kunnen namelijk gecombineerd worden met zowel sandalen, pumps en zelfs leuke lentelaarzen!

En een fortuin hoef je nu ook al niet meer neer te tellen voor een designer exemplaar, want ook de ketens als H&M en Zara hebben heel wat printbroeken in hun collecties, dus sla snel je slag!

Julie Vandormael – StyleFever.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *