TKEES: Make-up voor je voeten?

TKEES: Make-up voor je voeten?

Ken je TKEES al? Deze kleurrijke lederen slippers komen in tal van kleuren en worden ongetwijfeld dé must-have voor de zomer. Wedden dat deze zomer iedereen met een favo paar TKEES aan de voeten gespot wordt? Ideaal voor een feestje, het strand of een shoppingtrip. Betaalbaar, hip en erg lief voor je voeten!

Jesse & Carly Burnett, aka het brein ackter TKEES, wilden een sandaal ontwerpen die “verdween” aan je voet. In de zomer van 2009 brachten ze de trendy slipper op de markt in verschillende kleurencategorieën: foundations, crèmes, eyeliners, glosjes, lipsticks, highlighters en nog veel meer make-up items. Met de slogan “make-up voor je voeten”, werd TKEES geboren. De make-up namen waren een idee van Carly, die verzot is op de talloze kleuren collecties in de beauty wereld.

Celebs als Heidi Klum, Angelina Jolie en Kim Kardashian zijn er weg van. Waarom? Omdat er voor elke gelegenheid wel een paar TKEES bestaat! Je draagt kwaliteit aan je voeten, ze zien er niet goedkoop uit, ze zitten ultracomfy en ze komen in elke denkbare kleur.

Voor 59 euro, zijn deze knapperds van jou! Laat de zomer maar komen …

Julie Vandormael – StyleFever.be

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *