Tips voor het kopen van een winterjas

Kiezen voor een goede winterjas is vrij moeilijk. Want hoe vind je nou een lekkere warme jas die niet alleen goed zit maar ook nog is heel leuk er uitziet. Maar kies altijd voor een warme winterjas. Want je kan altijd nog kiezen voor een ski-jas. Want je rits moet goed dicht kunnen en je jas moet niet te veel wind doorlaten. En ook kiezen voor een binnen voering die zo warm zit dat je hem in het voorjaar uit moet doen.

Wil je nou echt een warme jas? Dan kan je kiezen voor een wollen winterjas. Maar in Nederland is dit niet echt praktisch omdat het hier vaak regent. Dus daarom moet je kijken naar een winterjas die waterdicht is. Want in Nederland is dit wel een aandacht puntje. Maar een regenjas kan ook wel een goed idee zijn maar zijn vaak niet zo mooi. En dan heb je 2 jassen over elkaar heen ter wel dit veel makkelijker kan. Er zijn aardig wat winterjassen te vinden. Zo heb je veel keuze uit dames winterjassen. Ook voorzichtig zijn met lompe winterjassen en kies eerder voor een subtiele winterjas anders lijk je misschien heel snel om een Michelin poppetje. En dat is niet wat je wilt. En bij mannen moeten ze goed opletten dan de winterjas goed bij hun figuur past.

Voor de kleur van de winterjas is ook altijd een dingetje. Kies je voor knal geel dan wil je niet weer lijken op een keukentje. Maar kies voor neutrale kleuren zoals zwart, grijs en wit. Want als je kiest voor neutrale kleuren kan je jas jarenlang mee. Maar ben je bang dat je outfit saai wordt, dan kan je altijd kiezen voor opvallende accessoires. Ook kan je met een zwarte jas alles makkelijker combineren dus het heeft alleen maar voordelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *