Straal in de figuurcorrigerende badpakken van Women’secret!

Figuurcorrigerende badpakken van women'secret

Women’secret maakt voorgoed komaf met badpakken stress dankzij hun figuurcorrigerende badpakken!

Het bikini –en badpakkenseizoen staat opnieuw voor de deur en hoewel we niet kunnen wachten om al zonnebadend te genieten van de zon, brengt het ook een serieuze portie stress met zich mee, want we staan niet bepaald te springen om onszelf en al onze minpuntjes zo goed als bloot te geven in onthullende bikini’s of badpakken…

Maar no stress! Women’secret weet exact wat vrouwen nodig hebben om zonder complexen als heuse beach babes over het strand te kunnen paraderen, namelijk de w’shape swimwear. Het maakt gebruik van de nieuwe Lycra® Beauty stof die de efficiëntie van figuurcorrigerende kledij verhoogt. Deze badpakken zitten strak, maar flatteren wel je figuur door eventuele minpuntjes te corrigeren!

Bovendien behouden de badpakken ook langer hun vorm – en dus de corrigerende eigenschappen – door het gebruik van Xtra Life Lycra. Deze badpakken blijven dus de hele zomer goed zitten, zonder te vervormen of te verkleuren, wat wil een vrouw nog meer?

De wʼshape collectie is beschikbaar in immer flatteus zwart en een vijftal prints zodat elke vrouw wel de stijl kan vinden die het best bij haar figuur past. De wʼshape badpakken beschikken bovendien over verwijderbare riempjes voor een extra sexy look!

Schreeuwt elke vezel in je lijf ‘hebben!’, neem dan alvast een kijkje op womensecret.com en voor 49,95 euro is zo’n figuurcorrigerend badpak van jou!

Julie Vandormael – StyleFever.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *