Stil je fashionhonger bij In Stijl

Stil je fashionhonger bij In Stijl

Koester je ook een buitengewone passie voor mode? Dan wordt het dringend tijd om eens een erg fashionable bezoekje te brengen aan In Stijl! In deze bijzondere must-see boetiek in Dormaal wordt je modehonger ongetwijfeld gestild in een prachtig pand dat een passie voor fashion uitademt zodra je binnenstapt.

Zaakvoerdster Sigrid Troonen heet je welkom in haar persoonlijke modepaleis in een prachtig en beschermd pand, waar elke fashionista met open armen ontvangen wordt. Een brede collectie stijlvolle merken, gaande van CKS tot Loiza en van Mih Jeans tot Hotel Particulier, die persoonlijk werden samengesteld en goed werden bevonden op vlak van prijs/kwaliteit en onderlinge combineerbaarheid, liggen je op te wachten om naar hartenlust gepast te worden. Hier zit je goed om een volledige look samen te stellen. Zo wordt je naast kledij in de watten gelegd met accessoires in de vorm van schoenen, riemen en juwelen en zelfs voor lingerie ben je hier aan het juiste adres. Kortom, hier vindt je alles onder één dak.

Ook voor kleur- en stijladvies op maat ben je altijd welkom bij In Stijl. Zo kan je een persoonlijke afspraak maken of er samen met vriendinnen een heuse girlsnight van maken tijdens de vriendinnenavonden voor slechts 15 euro per persoon, waarbij je geniet van een onvergetelijke shopervaring met modeadvies op maat en heerlijke hapjes. Geen tijd om tijdens de openingsuren binnen te springen? Geen probleem! Dan maak je gewoon een afspraak om te shoppen wanneer het voor jou past. Neem zeker eens een kijkje op in-stijl.be voor meer info!

Juli Vandormael – StyleFever.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *