Steve Madden: zomerse hakkenparade

Steve Madden: zomerse hakkenparade

Leef je graag op hoge, very fashionable, voet? Dan kan je je fashionista-hart ophalen in de nieuwe Steven Madden collectie, aka adembenemende hakkenparade!

Het leven is zoveel mooier op hakken en dat weet Steve Madden als geen ander. Elk seizoen ontwerpt de Amerikaanse schoenenkoning heuse juwelen voor aan je voeten met telkens een knappe collectie waarin prachtige hoge exemplaren de hoofdrol spelen! En dat is ook deze lente en zomer niet anders. Fashionista’s met een schoenenverslaving komen ongetwijfeld aan hun trekken met tal van vernieuwende hakken. Zo spotten we elegante transparante exemplaren, fijne naaldhakken, gouden of zilveren stelten, hakken rijkelijk versierd met glinsterende steentjes of, voor een punk knipoog, met stoere studs.

Opgepast, want deze nieuwe collecties zijn enkel toegankelijk voor wie niet aan hoogtevrees lijdt, want hoog, hoger, hoogst blijft uiteraard het credo van Steve Madden … Hou je creditcard alvast in de aanslag en neem maar snel een kijkje op stevemadden.nl!

Julie Vandormael – StyleFever.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *