Steek je gsm eens in… je beha!

JoeyBra

Ken je het probleem? Je hebt een leuk avondje uit maar tijdens het dansen wil je niet met een zware handtas rond zeulen, al wil je wel graag je gsm, sleutels en geld bij de hand hebben… De oplossing komt in een beha!

Meet de JoeyBra met handig opbergzakje waarin je allerhande prullaria kan opbergen die je anders meedraagt in je handtas. Bovendien zitten je spullen ook erg veilig in de behaband, net onder je oksels, waar pickpockets geen kans krijgen om ze te stelen!

De creatieve breinen achter deze geniale beha zijn Mariah Gentry en Kyle Bartlow, twee studenten aan de universiteit van Washington. Ze deden een rondvraag bij zo’n 200 jonge vrouwen en kwamen tot de conclusie dat 95 procent van de geënquêteerden een probleem had om zaken in op te bergen tijdens een feestje.

Om dat probleem op te lossen ontwierpen ze de eerste beha voor feestbeesten! Vanaf 30 dollar is de JoeyBra verkrijgbaar. Is deze beha absoluut iets voor jou? Neem dan maar snel een kijkje op www.kickstarter.com. Bovendien ziet hij er nog sexy uit ook!

Julie Vandormael – StyleFever.be

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *