Stap trendy de winter tegemoet!

Bij elke outfit hoort het perfecte paar schoenen en met de nieuwe trends die modeland veroveren, kunnen de schoenen niet achterblijven! Bovendien spotten we bij de nieuwe stappers heel wat dezelfde trends als bij onze garderobe. Dus shoe-addicts, opgelet en noteer de hipste trends waarmee je ‘very faboulous’ de herfst en winter door paradeert!

We zagen het al bij onze outfits en make-up, maar de colour blocking trend wordt ook doorgetrokken naar onze schoenen! De ideale manier om een kleurrijke toets te geven aan een eerder neutrale outfit.

Ook de etnische trend wordt doorgetrokken naar onze voeten en dan vooral bij de laarzen. Deze worden vaak versierd met geometrische en etnische prints zodat ze voor een origineel effect zorgen.

Spreek je innerlijke cowgirl aan en kies voor laarzen met kwastjes! Hiermee creëer je in no-time een erg stoere look.

Altijd al in zijn schoenen willen wandelen? Dat kan met de boyfriend shoes. Eveneens  een trend die we spotten bij de outfits. Kies misschien wel voor een hakje om toch een vrouwelijk toets te behouden.

Geen fan van de mannelijke stappers? Maak het dan extra ‘girly’ met veel glitter! Pumps en ballerina’s mogen opvallen met een serieuze portie glitter in zilver of goud. Ideaal voor de feestdagen en om extra in de kijker te lopen!

Stoer met een zacht kantje, daar zorgen laarzen met een bontjasje voor. Ideaal om je voeten lekker warm te houden tijdens de koude winterdagen en je krijgt er meteen een erg ‘comfy’ gevoel van. We like!

Wie liefst zo ver mogelijk uit de buurt blijft van torenhoge hakken of stiletto’s, maar toch een ‘hak’ wil dragen, kan gaan voor de sleehak. Nog steeds erg trendy en een pak veiliger en gemakkelijker dan killerheels.

Je hebt er wel wat werk aan om ze dicht te krijgen, maar veterlaarzen zijn ook een absolute topper!

En last but not least: de slangenprint! Niet meer weg te slaan uit onze garderobe, wisten de slangen zich nu ook een weg te banen naar onze schoenenkast…

Julie Vandormael – StyleFever.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *