Slim solden shoppen

[smooth=id:225;]

Het startschot van de solden wordt vandaag officieel afgevuurd, maar voor je met je shoppingbag in de aanslag je klaarmaakt voor een heuse winkelveroveringsstrijd, noteer dan nog snel even welke basics niet mogen ontbreken in je garderobe!

Door een lijstje te maken met de absolute basics en must-have’s en je kleerkast te onderwerpen aan een grondige check-up, voorkom je dat je met tal van miskopen thuiskomt. Dus shop slim en kies voor basics die lang meegaan en eindeloos te combineren zijn en waar je anders heel wat euro’s voor moet neertellen.

Maar wat zijn die basics? Wij zetten ze hier nog even op een rij!

Een trenchcoat is onmisbaar in je garderobe. Ideaal voor een tussenseizoen en bovendien creëer je in no time een stijlvolle en gesofisticeerde look!

Hou je ogen ook open voor een zwarte geklede broek. Zoek een tijdloos exemplaar, liefst met rechte pijpen, dat raakt zelden uit de mode, die goed zit. Deze must-have kan je zowel casual als chique dragen en is eindeloos te combineren.

Kijk naast de geklede, zwarte broek , ook uit naar dé perfecte jeans! Waar je je anders blauw betaald aan jeansbroeken van een goed merk, kun je nu echte koopjes op de kop tikken. Zoek naar de perfecte snit, die aanvoelt als een tweede huid en je zit goed!

De little black dress mag ook niet ontbreken op je shoplijstje. Dit blijft een absolute topper en een must-have voor alle fashionista’s!

Heb je nog geen  stijlvolle blouse in je kast hangen? Dan is het nu tijd om naar het perfecte exemplaar op zoek te gaan!

Een blazer is nog zo’n topper die niet mag ontbreken in je garderobe. Chique op je zwarte geklede broek of eerder casual op die perfect jeans, het kan allemaal!

De koopjes vormen ook de perfecte gelegenheid om een lederen vest te scoren! Eens je jouw perfecte exemplaar op de kop getikt hebt, raak je eraan verknocht en gaat dit jaren mee.

Een degelijk paar ballerina’s of eindeloze zwarte pumps zijn ook absolute do’s!

Tot slot kan je nog uitkijken naar een basic maar stijlvolle trui of cardigan, bijvoorbeeld in kasjmier, en mooi passende T-shirts met zowel korte als lange mouwen.

Du ladies, geef miskopen geen kans maar shop slim met deze handige must-have lijst!

Julie Vandormael – StyleFever.be

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *