Slangen en krokodillen in je kleerkast

Tijdens onze laatste sneak-peak naar de herfst –en wintertrends ontdekten we dat dierenprints met de plak blijven zwaaien in modeland, maar waar de voorbije jaren vooral de tijger –en luipaardprints het erg goed deden, worden ze nu aan de kant geschoven door pythons, krokodillen en vissen!

Het kan al eens gevaarlijk worden in je kleerkast met deze wilde dieren die de modetrends domineren deze herfst en winter. Ze werden op de catwalks van de hotste ontwerpers gespot op prachtige blouses, rokken, jassen en laarzen met slangenprints en zelfs in pythonleer.

Ook de leren leggings met print doen het goed,  maar het hoeft niet altijd duur te zijn om hip te zijn! Dat bewijst kledingketen Zara weer maar eens door met betaalbare en diervriendelijke katoenen exemplaren op de proppen te komen. De ideale manier om je volledig te laten gaan en te experimenteren met deze wilde prints.

Combitip: laat je creativiteit de vrije loop met de gekste en meest kleurrijke prints en vooral met (nep)bont creëer je in no time een erg luxueuze look! Vermijd dierenprints op materialen die als plastic aanvoelen, dat zorgt dan weer voor een erg goedkope look…

Ook in de accessoires zien we slangen, vissen en krokodillen opduiken met riemen, handtassen, pumps,…Ideaal voor wie slechts een subtiele dierenprint touch wil toevoegen aan haar outfit.

Dus dames, toon je innerlijke ‘wild side’ en ga volledig los met deze wilde trend!

Julie Vandormael – StyleFever.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *