Skinny out, ‘flare’ in!

Verfoei je de skinny jeans, waarin je soms het gevoel krijgt dat je benen in een dwangbuis zitten? Dan is de ‘flared’ broek zeker iets voor jou! Door de brede pijpen, krijgen je benen ademruimte en bovendien laat hij je slanker lijken…Daar willen graag meer over weten!

De broek met ‘flares’ of wijd uitlopende pijpen is dit seizoen een absolute must en kan niet ontbreken in je garderobe. We grijpen maar al te graag terug naar dit jaren ’70-model en daar hebben we zo onze gegronde redenen voor…

Deze topper staat namelijk bij iedereen en elk figuur en werkt afslankend én beenverlengend! Wat wil je nog meer? Ook de bekende fashionista’s als Eva Longoria, Ashlee Simpson en Jessica Alba vielen als een blok voor deze trend en laten hun ‘sexy legs’ nog langer en verleidelijker lijken in hun ‘flared’ broeken. En ook de hotste catwalks liepen over van deze wijd uitlopende exemplaren.

Het wordt dus dringend tijd dat je jezelf ook zo’n exemplaar aanschaft! Je kan er bovendien alle kanten mee uit. Je vindt ze in allerlei exemplaren, kleuren en materialen. Voor de chique en stijlvolle look, kan je de wijde pijp combineren met pumps en een classy blouse. Casual en trendy is de jeansversie, maar ook de ultieme boho look is een topper!

Laat je gaan in de verschillende stijlen en start de zoektocht naar jou perfecte ‘flared’ broek. Succes!

Julie Vandormael – StyleFever.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *