Rock trendy de rokjesmaand!

Rock trendy de rokjesmaand

Juni is door de ‘Blote Benen’ blog tot rokjesmaand gebombarbeerd dus het wordt pronken geblazen met onze stelten… Dik, dun, bleek of bruin, het maakt allemaal niet uit, zolang het maar bloot is!

Zwier al je complexen overboord en wees trots op je sexy legs! Een scrub –en scheerbeurt zijn wel aan te raden voor je je aan de blote benen trend waagt en ook een zelfbruinend kleurtje kan geen kwaad.

We hullen ons dus massaal in jurkjes en rokjes zonder ze te combineren met leggings of panty’s, maar wat zijn eigenlijk de hotste trends in rokjesland deze zomer? We sommen hier alvast enkele toppers voor je op:

De asymmetrische rok: Deze trend valt niet langer te negeren onder de rokjes. Mini –en maxi kennen we al, maar heb je de mix al eens geprobeerd? Er bestaan verschillende manieren om de asymmetrische rok te dragen; Zo is er het model dat vooraan kort is en achteraan lang en daarnaast spotten we ook de mini-rok gecombineerd met een maxi doorzichtige chiffon rok.

Het plooirokje: Denk fifties en veel plooitjes en je bent goed bezig! De plooirok is terug ultra hip en er mag wel wat schwung in zitten door het gebruik van lichte stofjes. Ze komen in verschillende lengtes maar hou het wel allemaal boven of op de knie. En draaien maar!

Mini? Maxi? Neen, Midi: De midi-rok biedt de ideale tussenweg tussen mini en maxi. Geen fan om je benen geheel in de kijker te zetten met een sexy mini-rokje, maar wil je ook niet alles verstoppen onder een maxi exemplaar? Ga dan voor de midi-lengte!

Het ballonrokje: Dit rokje wordt ook wel de paraplu rok genoemd wegens de leuke bolling. Dit model is super flatterend en erg hip en speels. Een must dus in je rokjescollectie!

De peplum rok: Peplum is ultrahip, ook op rokjes! De peplum is een extra soort uitwaaiende strook die vastzit aan je jurk, rok of top, met het doel de taille te accentueren en wordt vooral veel op de klassieke pencil skirt gecombineerd waardoor het een extra touch krijgt. Super stylish!

Julie Vandormael – StyleFever.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *