Replay doet mee aan festivalgekte!

Replay wordt dit jaar dertig jaar en dat viert het merk door zich onder te dompelen in de festivalgekte! Van 8 tot 11 september zal Replay het muziekfestival ‘Bestival’ op Ilse of Wight sponseren. Op dit populaire festival zullen onder andere The Cure, Pendulum, Big Audio Dynamite, Kelis, Paloma Faith en Fatboy Slim knallen op het podium!

Maar er is nog een reden om het muziekfestival een bezoekje te brengen, want overdag zullen 400 gelukkige festivalgangers de kans krijgen om hun creativiteit de vrije loop te laten en met speciale workshops hun eigen Replay jeans te maken in de REPLAY studios tent! Festivallovers die graag hun eigen ‘custom made’ jeans willen, moeten zich wel op voorhand online registreren, al zullen er tijdens het festival nog enkele niet geregistreerden van de weide geplukt worden via dagelijkse lotings.

Maar daar blijft het bij want ’s avonds toveren ze hun Replay studios tent om tot een heuse party tent met live muziek en DJ’s tot in de vroege uurtjes! Wie er een plaatsje krijgt op het podium in de tent, hangt af van wie er via de Road trip to Bestival-wedstrijd geselecteerd zal worden. De wedstrijd werd speciaal door het label opgezet om jonge artiesten uit het Verenigd Koninkrijk een kans te geven om hun muzikale skills te tonen. Het project zal van start gaan op 4 augustus in de Replay boetiek in Glasgow, gevolgd door Carnaby Street op 11 augustus en Covent Garden op 18 augustus.

Julie Vandormael – StyleFever

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *