Preview van de zomertrends!

preview trends

Hoewel er ons nog een winterprik staat te wachten, zitten we met ons hoofd al volledig bij de zomer, met trends die hier en daar al de kop opsteken. Er volgen er ongetwijfeld nog meer, maar voor wie nu al wil weten hoe we deze zomer trendy kunnen doorkomen, deden we al even een preview naar de hotste trends in fashionland! Dus watch en learn…

In de plooi: Rokjes en jurkjes vallen deze zomer in de plooi met de plissérok. Erg klassiek met als inspiratie het schooluniform of eerder ‘edgy’ voor een punk-rock look. Het kan allebei, dus kies welke look jouw het beste staat.

Maxi: Mini is out en maxi is opnieuw in! Net zoals vorig jaar, zien we ook deze zomer Xl rokken –en jurken de revue passeren. Het geeft je een echte glamdiva look!

Colour block: Nog een trend die blijft. We gaan lustig verder in het combineren van contrasterende kleuren, wat voor erg kleurrijke en opvallende resultaten zorgt en het straatbeeld opfleurt.

Print festijn: Prints zijn niet weg te denken deze zomer. Denk erg fleurige zomermotiefjes, maar ook wilde dierenprints en etnische figuren zien we opduiken.

Fifties fun: Opnieuw grijpen we terug naar vervlogen tijden en we focussen vooral op de fifties met de typische, erg vrouwelijk snit die daarbij de kroon spant.

Metallic-chique: En we blijven glanzen… Wie dacht dat de metallic trend enkel was weggelegd voor de feestdagen, heeft het mis, want ook deze zomer mag het lekker verder blinken. Opvallen is de boodschap!

Jump in je jumpsuit: Waag je eens aan een jumpsuit, want ze zijn ook deze zomer niet weg te denken uit de trends. Het mag ook allemaal wat chiquer, dus laat voor een hip feestje je ‘little black dress’ in de kast hangen en kies eens voor een stijlvolle jumpsuit. Je steelt gegarandeerd de show…

Met deze preview, ben je toch al een beetje klaargestoomd voor de hopelijk zonnigere tijden. Deze lijst wordt binnenkort zeker nog aangevuld met nieuwe trends, maar geen nood, we keep you posted!

Julie Vandormael – StyleFever.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *