Pimp-up je strotas en hoed!

Pimp je strohoed en strotas

Een strotas en strohoedje zijn nog steeds zeer hippe accessoires om de zomer mee door te komen. Ze roepen een instant zomergevoel op en dat kan je nog wat versterken door ze te pimpen dankzij een handige DIY van Veritas!

Tover een ietwat saai uitziende strotas of hoed om tot een trendy en kleurrijke must-have zonder je daarvoor blauw te betalen. Bovendien spreek je ook nog eens je creatieve skills aan want je doet het helemaal zelf aan de hand van dit simpele stappenplan:

– Pimp je strotas:

Zorg voor een strotas, biaislint en een grote stopnaald en ga aan de slag! Het is eigenlijk heel simpel en in geen tijd klaar. Het enige wat je moet doen is het biaislint tussen het stro weven met behulp van de stopnaald. Werk het mooi af door het biaislint te strikken.

– Pimp je strohoed:

Hiervoor gebruik je eigenlijk exact dezelfde werkwijze als bij de strotas. Zorg dus voor een strohoed, biaislint en een grote stopnaald. Weef het biaislint tussen het stro met de stopnaald en werk af door het lint te strikken. Als finishing touch kan je nog een grote bloem op plaatsen om zo helemaal de show te stelen!

Voor nog meer doe-het-zelf werk, neem zeker eens een kijkje op www.veritas.eu. En nu jij!

Julie Vandormael – StyleFever.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *