Pimp je outfit met de hipste panty’s!

Panty’s zijn onmisbaar in onze herfst –en wintergarderobe en ze zijn ideaal om een outfit een leuke touch te geven, met allerlei motiefjes, kleuren en figuren. Bovendien houden ze je benen warm, terwijl je straalt in de hipste jurkjes en rokjes.

Maar wat zijn zoal de trends op vlak van kousen? Wij doen ze hier even uit de doeken!

Hou het speels! Het mag er vrolijk aan toegaan op je benen. Denk leuke motiefjes zoals bolletjes en ruitjes, maar hou de kleuren wel in toom en beperk je tot twee kleuren. Subtiel speels dus.

Nude is hot! Huidskleurige panty’s zijn niet altijd een hit geweest en werden vaak als ouderwets aanzien, maar dat is nu verleden tijd, want ze zijn weer helemaal hip. Ook wel dankzij Kate Middleton, die zowat zweert bij nude kousen. Zorg er wel voor dat de kleur niet teveel afwijkt van je eigen benen.

Lekker dik. Bij effen kleuren kies je best voor zo dik mogelijke kousen, ook wel opaque genoemd. Ze zijn lekker warm, gaan niet zo snel kapot, ze zijn heerlijk trendy en nog belangrijker: ze maken je benen slanker!

Doe aan gezichtsbedrog of trompe L’oeil. Kies voor doorzichtige panty’s met een tekening erin verwerkt zoals bijvoorbeeld een jarretelle. Je hebt het uitzicht en bovendien zitten gewone panty’s veel gemakkelijker…Strikjes zijn ook hot!

Voor de kleuren zijn vooral warme kleuren erg hip zoals oker, paars, bordeaux en donkeroranje.

Julie Vandormael – StyleFever.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *