Op stilettoles bij de High Heel Academy

Steken torenhoge stiletto’s ook altijd je ogen uit, maar laat je ze links liggen omdat je er toch niet op kan lopen? Schrijf je dan als de bliksem in bij de High Heel Academy en leer als een volleerde diva paraderen op die killerheels!

Samantha Ferari, een succesvolle Belgische schoenenverkoopster, is de organisator van de High Heel Academy en treedt daarmee in de voetstappen van La Talons Academy van in Parijs, waar ze zelf enkele lessen bijwoonde. Ferari leert gewone vrouwen om stevig met hun beide hakken op de grond te staan. Volgens haar is het vooral een kwestie van oefenen en veel zelfvertrouwen…

Hoe gaat het in zijn werk? “De cursisten brengen best zelf een paar hakken mee. Dan bekijken we eerst de technische kant: de morfologie, de structuur van de voet. Want iedere voet heeft een ander soort hak nodig. Dan laat ik de vrouwen stappen, plat en op hakken, terwijl ik ze film. Zo kan ik tonen wat ze fout doen”, doet Samantha uit de doeken.

Daarna krijgt iedereen persoonlijke tips & tricks en is het oefenen geblazen! “Zo laat ik ze trappen doen, of toon ik hoe je iets opraapt terwijl je op hakken rondloopt. Ik leer ze het juiste tempo, de juiste houding.” Voor je het weet paradeer je zonder problemen op de hoogste stiletto’s als een volleerd catwalkmodel!

Julie Vandormael – StyleFever.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *