Ontwerp je eigen INSTRUCTEDBAG!

Ontwerp je eigen INSTRUCTEDBAG!

We willen allemaal maar al te graag de show stelen met unieke kledingstukken en accessoires, maar niets zo uniek als wanneer je het zelf gemaakt hebt. Helaas gaan we niet allemaal door het leven als topontwerpsters…Toch kan ook jij je creativiteit de vrije loop laten en pronken met je self-made bag, dankzij het lumineuze idee van Sara Declerq in de vorm van de INSTRUCTDBAG!

Met de INSTRUCTEDBAG, komt Sara op de proppen met een handtassenconcept waarbij je een heuse designkit krijgt met daarin een stuk leer, leuke studs, handvaten, dubbelzijdige tape en een handleiding en dan is het aan jou! Spreek je innerlijke fashionista met designer skills aan terwijl je je eigen unieke handtas ontwerpt…

Het is absoluut niet nodig om hierbij te beschikken over hetzelfde talent als pakweg Marc Jacobs. Met een schaar, een stanleymes, een strijkijzer en je eigen visie, heb je alles in handen om je eigen INSTRUCTEDBAG tevoorschijn te toveren. Het kost ongeveer een uurtje om een zelf ontworpen handtas uit je mouw te schudden.

Wil jij ook je eigen handtas ontwerpen? Neem dan maar snel een kijkje op http://www.saradeclercq.com/instructedbag/ of op de Facebookpagina van INSTRUCTEDBAG. Succes!

Julie Vandormael – StyleFever.be

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *