Ontwerp je droomschoen!

Droom je ook van je perfecte paar droomschoenen, maar kan je die maar nergens vinden? Zeer frustrerend, maar misschien heeft Shoes of Prey wel de ideale oplossing gevonden…door fashionista’s zelf de designer te laten spelen!

Spreek je creatieve skills aan met je droompaar in je achterhoofd en surf naar de www.shoesofprey.com, waar je zelf aan het ontwerpen mag gaan! Heb je niet meteen inspiratie? Neem er dan wat modemagazines bij of laat je inspireren door de hippe stappers van de celebs en de ideeën zullen in no time de kop opsteken.

Eerst moet je een schoenentype kiezen en je krijgt meteen een ruime keuze tussen enkellaarsjes, sleehakken, peep-toe’s, killerheels, ballerina’s, kortom, voor elk wat wils! Daarna is het aan jou om de schets te personaliseren. Laat je volledig gaan, want de mogelijkheden zijn eindeloos. Goochel met kleuren, vormen en materialen en stilaan zul je jou ideale paar voor je ogen zien verschijnen.

Niet echt een creatieve ziel? Geen nood! Want je kan ook gewoon kiezen voor kant-en-klare paren, die eveneens erg uniek zijn en waarmee je dus even goed de show kan stelen.

Om je eigen originele paar in handen te krijgen, moet je er wel het prijskaartje bijnemen dat al eens kan oplopen…Voor ballerina’s tel je 130 euro neer en enkellaarsjes prijken aan de top met een maximumprijs van 235 euro. Toch niet tevreden? Dan stuur je ze gewoon terug en ruil je ze in voor een ander paar!

Julie Vandormael – StyleFever.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *