Ontmoet dé shoe-addict aller tijden!

Anna Dello Russo

Als je denkt dat het dringend tijd wordt om iets aan je schoenenverslaving te doen, omdat het volgens jou echt de spuigaten uitloopt, lees dan even dit. Anna Dello Russo klopt elke vrouw als het op schoenen aankomt… De hoofdredactrice van de Japanse Vogue beweert dat ze meer dan 4.000 paar schoenen in haar bezit heeft!

Met haar uitgebreide schoenenverzameling klopt ze zelfs Imelda Marcus, die met haar 2.700 paar bekend stond om haar excessieve hoeveelheid aan schoenen.

Maar de twee shoe-addicts verschillen ook nog op andere vlakken. Waar Imelda haar schoenen nog net kwijt krijgt in een kast, gooit Dello Russo het over een iets decadentere boeg… Ze schafte zich namelijk 2 appartementen aan, een waarin ze woont en de andere voor al haar schoenen en kleding, inclusief 250 blazers.

Deze overduidelijke shopaholic spendeert dan ook erg veel tijd aan het verhuizen van de kleren van het ene naar het andere appartement. Afgedankte kleren, die ze waarschijnlijk een keer gedragen heeft, krijgen een nieuwe bestemming: haar ‘modebegraafplaats’ aka de gigantische kelder van een van de twee appartementen, volgens de Britse krant de Daily Mail.

Julie Vandormael – StyleFever.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *