‘Noisette by EH’ maakt komaf met pijnlijke hakken!

Noisette by EH is de eerste ergonomische hoge hak

Dat ‘killerheels’ er niet alleen mooi uitzien, maar aan het eind van de dag ook echt moordend zijn, is algemeen geweten. Gelukkig komt daar verandering in, dankzij de 29-jarige Ellen Haselaars. Zij ontwierp een ergonomische ‘high heel’ die je lijden aanzienlijk zal verminderen: de Noisette by EH!

De ex-studente toegepaste economische wetenschappen zag op een trouwfeest hoe alle dames op het einde van de avond hun hoge hakken aan de kant gooiden om zich op de dansvloer te begeven. Zo ontstond het idee voor een fashionable hak van goede kwaliteit die ook nog eens comfortabel was.

Haselaars trok met haar ontwerp naar Italië en vond daar al snel een familiebedrijf dat bereid was om haar schoenen te produceren. Resultaat: een handgemaakte Italiaanse schoen met een hak van 11 centimeter, en een ongekend comfort. De wonderen zijn dus de wereld nog niet uit!

Je kan de Noisette in België op zo’n 20 verschillende plaatsten verkrijgen. Wil je weten waar precies, neem dan zeker eens een kijkje op noisette.eu!

Tessa Van Steyvoort – StyleFever

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *