Nike stelt voor: Sexy sneakers!

Op een erg smakelijk bedje van kleurrijke macarons, roze suikerspinnen, heerlijke cupcakes, snoepveters én in het bevallige gezelschap van Elodie Ouedraogo werd de nieuwste Nike Air Royalty High voorgesteld in Antwerpen! De sneakerfreaks onder jullie staan waarschijnlijk al een tijdje te trappelen van ongeduld. Voor de sneaker-leken geven we hier even een update.

De Nike Air Royalty High is de meest gestroomlijnde, vrouwelijke en bovendien meest fashionable sneaker ooit. Sport en fashion gaan niet altijd hand in hand, maar deze totaal verschillende werelden worden in deze trendy stapper verenigt. Het gestroomlijnde uiterlijk heeft de Royalty te danken aan de innovatieve VacTech technologie.

Het silhouet van de Royalty is origineel geïnspireerd op de ‘old school’ basketters uit de jaren ’80 en kreeg een ultravrouwelijke make-over. Deze must-have’s verschijnen elk seizoen in nieuwe kleurtjes die steeds aan een nieuw thema gelinkt zijn en deze zomer staan de metallic-tinten centraal met metallic grijs –of blauw, die gebaseerd zijn op de overheerlijke zoete zonde macarons.

Mannelijk? Helemaal niet! Je kan deze sexy stappers volgens Nike designer Ditte Kuypers perfect combineren met een skinny jeans, legging en de echte durvers dragen ze zelfs onder een jurk om lekker stoer, maar toch vrouwelijk voor de dag te komen.

In deze sneakers kunnen vrouwen perfect hun mannetje staan volgens Ditte en ze heeft nog een stijltip in petto: “Combineer je sneakers in een felle kleur met neutralere tinten bovenaan.” Dus ladies, laat je verleiden door deze hippe exemplaren en voel je als een echte Royalty met deze pareltjes aan je voeten!

Julie Vandormael – StyleFever.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *