Must-have lentetrends

Must-have lentetrends

Als we het weerbericht mogen geloven, kunnen we vanaf volgende week genieten van iets hogere temperaturen en, jawel, de eerste echte zonnestralen! Hoog tijd dus om enkele lentetrends onder de loep te nemen, zodat we very fashionable de lente en zomer tegemoet kunnen.

We spotten opnieuw heel wat jurkjes, maar wat opvalt is dat mini out en maxi helemaal in is! En dan spreken we letterlijk van exemplaren tot op de grond … Een beetje wennen misschien, maar juist gestyled, krijg je een prachtige look.

Zoals we al lieten weten, zien we opnieuw veel bloemenpracht deze lente. Dompel je helemaal onder in bloemenprints op rokken, jurken, vestjes, shirts en zelfs broeken!

Plooitjes zijn ook helemaal hip én ideaal om een buikje weg te werken. Al werken plooitjesjurken- en rokken voor ieder figuur. Hiermee creëer je een instant lente-look.

Let’s go vintage! Retromotiefjes en snits doen het erg goed en de jaren ’30, ’40 en ’50 zijn helemaal terug van weggeweest.

Naast bloemenprints, zijn ook streepjes erg hot. Experimenteer met leuke streepjesmotieven, maar opgelet met horizontale strepen, want deze verbreden je …

Pastel? Jawel! Pastelkleurtjes in combinatie met neon accenten zijn een dikke ‘do’ deze lente en zomer.

En een beetje glitter en glamour kan nooit kwaad, ook deze lente niet. Ga voor glansstofjes met een zekere metalliclooc en shinen maar!

Julie Vandormael – StyleFever.be

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *