Met Replay naar de MTV EMA’s!

Replay viert dit jaar hun 30ste verjaardag en dat zetten ze extra in de verf door opnieuw de officiële partner en sponsor te worden van de ‘2011 MTV EMA’s’ aka één van de belangrijkste muziekevenementen van het jaar, dat op 6 november zal plaatsvinden in Belfast, en jij kan er ook bij zijn!

Het modelabel vindt de link tussen fashion en muziek erg belangrijk en de afgelopen jaren heeft Replay de ‘MTV European Music Awards’ altijd gesponsord. Zo ook dit jaar! Ze willen zich blijven onderdompelen in de trendsettende wereld van de jeugd, en volgens het label gaan denim en muziek hand in hand. Daarom hebben ze een wedstrijd op poten gezet waarbij de winnaars een citytrip naar de EMA’s in Belfast cadeau krijgen met vluchten, overnachting, VIP tickets voor de EMAs en kleding van Replay….

Klinkt te mooi om waar te zijn? Toch niet, want het enige dat je moet doen is nog tot 14 oktober naar de website www.mtvema.com/replay surfen en in 30 woorden uit de doeken doen hoe je jouw persoonlijke denim stijl zou omschrijven. Dus waag je kans en ga in stijl naar één van de hotste events van het jaar!

Julie Vandormael – StyleFever.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *