Lift je billen met Lio Jo Bottom-Up!

[smooth=id:220;]

Liu Jo doet de vrouwelijke rondingen alle eer aan met hun Bottom-up jeanscollectie! De naam zegt het zelf: Je billen worden gelift! Met deze collectie heeft het modemerk dé ultieme manier gevonden om het mooiste deel van een vrouwenlichaam in de kijker te zetten.

Door een nieuwe couturetechniek worden de vrouwelijke rondingen benadrukt en er wordt vooral veel aandacht besteed aan het achterwerk aka dé blikvanger van elke vrouw! Met enkele eenvoudige kneepjes ontwerpen ze een compleet andere vorm en wordt de jeans een echt icoon. In plaats van je rondingen te verbergen, pakt Liu Jo Bottom-Up uit met een nieuwe, verrassende filosofie: benadrukken in plaats van te verbergen, verheerlijken en niet corrigeren, vorm geven in plaats van alles weg te moffelen.

Een omgekeerd heupstuk en een kneepje aangebracht op een welbepaalde plaats zorgen voor de magie. Het volume ter hoogte van de heupen wordt hertekent, de vrouwelijke vormen komen beter uit en nog belangrijker: je lichaam lijkt slanker! Bovendien zit de stof als gegoten en voelt deze absolute must-have jeans als een tweede, perfecte huid…Zo’n exemplaar kan gewoon niet ontbreken aan je jeanscollectie!

De modellen voor de lente/zomercollectie 2011:

–          Fuseaux: omgekeerd heupstuk, bottom up kneepjes, halfhoge taille, supersmalle pijpen tot op de kuiten

–          Cropped: omgekeerd heupstuk, bottom up kneepjes, halfhoge taille en smalle pijpen met omslag

–          Standard: omgekeerd heupstuk, bottom up kneepjes, halfhoge taille, rechte pijpen

–          Super Low Waist: omgekeerd heupstuk, bottom up kneepjes, ultralage taille, sigarettenpijpen

Julie Vandormael – StyleFever.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *