Koopjes scoren op Leuven for sale

Strik hippe tweedehands items op deze Facebook pagina!

Ben je een fervente tweedehands shopper en altijd op jacht om koopjes te scoren en trendy items voor een prikje op de kop te tikken? Dat kan ook gewoon vanuit je luie zetel en via Facebook, dankzij de Leuven for sale dames!

Een paar studentes uit Leuven hebben de Facebook pagina Leuven for sale opgericht, waar ze tweedehands, maar soms ook nieuwe kleren, accessoires, handtassen,… aanbieden tegen een startbod. De bedoeling is dat je reageert op de foto van een kledingstuk of dergelijke dat je wil strikken en dat je daarop begint te bieden.

De items beginnen aan een erg laag startbod en variëren van 1 tot ongeveer 20 euro. Je kan altijd bieden tot een vooraf aangegeven datum en wie dan de hoogste bieder is, kan het item naar wens op de kop tikken. Nadat het bieden is afgesloten kan de hoogste bieder de spullen ergens gaan afhalen in de buurt van Leuven en omstreken.

Barst je eigen kleerkast ook zowat uit zijn voegen en is het dringend tijd om deze uit te mesten, dan kan je zelf ook een mapje aanmaken op Leuven for sale en je eigen uitverkoop starten, waarna je dan weer op shoptocht kan met de winst om zelf een nieuwe garderobe in te slaan!

Het enige wat je moet doen is even een mailtje sturen naar [email protected] en dan contacteren de dames je verder. Er zijn wel enkele regels die je in acht moet nemen om de verkopen vlotjes te laten verlopen en deze kan je terugvinden bij ‘about’ op de Leuven for sale Facebook pagina.

Veel shop –en verkoopplezier!

Julie Vandormael – StyleFever.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *