Kledingtrends voor de nazomer 2017

De herfst staat weer voor de deur! Heb jij al nagedacht over de kleding die je wilt gaan dragen? Tijd om je kledingkast een update te geven en klaar te maken voor de nazomer van 2017. Je wilt immers meegaan met de laatste modetrends! Voor de nazomer lijken de herfstkleuren aan populariteit te winnen. Denk aan een oranje shirtje, een donkerbruine sweater, enzovoorts. Deze kleuren vallen goed te combineren met een stoere chino, een mooie spijkerbroek of bijvoorbeeld een zwarte legging. Het hoeft echter helemaal niet donker te zijn in de nazomer. Integendeel! Houd de zomerse sfeer liever vast in de kleur van je kleding, door het oranje van je shirt bijvoorbeeld te combineren met een lichtbeige broek.

Leuke jurkjes en rokjes blijven in de mode
Je hoeft niet dagelijks met een broek naar je werk of naar school te gaan in de nazomer. Het kan leuk zijn om de broeken te combineren met een leuk jurkje of een mooie rok. Niet alleen geeft een jurkje of een rok vrouwen een elegante, ietwat chique uitstraling, ook past een jurkje bij iedereen.

Tip: zoek op internet naar de uitverkoop van de afgelopen zomer! Vaak kun je in de uitverkoop goedkope jurkjes kopen, die je ook in de nazomer prima kunt blijven dragen. Zo vul je je kledingkast goedkoop aan met leuke kleding.

Je eigen kleding laten bedrukken
Naast de mogelijkheid om kleding voor de nazomer te kopen in een kledingwinkel, kun je ook je eigen kleding maken. Geef je eigen stijl aan je sweater of shirt, door je kleding te laten bedrukken. Er zijn verschillende webwinkels waar een shirt of sweater laten bedrukken heel eenvoudig is. Eerst kies je gewenste sweater en vervolgens selecteer je de opdruk! Je kunt kiezen voor een afbeelding of voor je eigen tekst.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *