Kelly Osbourne is de nieuwe Material Girl

kelly osbourne

Kelly Osbourne toont in een reeks prachtige nieuwe foto’s waarom zij door poplegende Madonna en dochter Lourdes gekozen werd om het nieuwe gezicht te worden van hun Material Girl kledinglijn.

De 26-jarige tv persoonlijkheid en rasechte fashionista werd ingeroepen als onmiddellijke vervangster van het originele model, Taylor Momsen, nadat de Gossip Girl-ster de kleren omschreef als “gelijkaardig aan die van een hoge klasse-hoer”…

Kelly, die de campagnebeelden opnam in East Village in New York, gaf toe dat ze meteen haar kans greep om model te staan voor haar idool. “Ik gebruik in mijn stijl zoveel van Madonna uit de jaren ‘80”, vertelde ze aan PEOPLE magazine. “De schoenen, er is een nude paar waar ik helemaal verzot op ben. Er zijn zoveel spullen bij die zo mij zijn en lijken op wat ik draag. Zo is er een luipaardjurk die ik als volgende mag dragen en waar ik erg enthousiast over ben. Ik hou van prints.”

Madonna (52) en de 14-jarige Lourdes lanceerden Material Girl in September 2010 en de Queen of Pop is alvast erg opgetogen over haar nieuwe ‘Material Girl’: “Kelly vertegenwoordigt een echte Material Girl”, vertelde Madonna in een persbericht. “Ze is edgy, cool en heeft een unieke stijl, waar Lola en ik dol op zijn.”

Julie Vandormael – StyleFever.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *