Kate Moss ontwerpt handtassen

[smooth=id:34;]

Het was al even bekend dat Kate Moss haar samenwerking met Longchamp naar een hoger niveau wilde tillen. Het supermodel, dat talloze keren poseerde met de nieuwste collecties van het handtassenmerk, zou nu ook enkele tassen gaan ontwerpen. Kate beloofde plechtig dat ze de inspiratie zou halen uit haar zeer uitgebreide handtassenverzameling van ontwerpers over de hele wereld.

En nu zijn in de Franse Vogue van februari 2010 de allereerste foto’s van Kate Moss for Longchamp opgedoken…La Moss ontwierp een tas met een zebraprint binnenin, omdat ze bij haar thuis een valies met zebraprint liggen heeft dat ze van haar verloofde Jamie Hince gekregen heeft. Het koffertje is inmiddels versleten, maar Kate is er n og steeds dol op. Verder creĆ«erde ze ook een knalgroen enveloppetasje om inde hand te houden, ideaal voor glamoureuze feestjes. Het topmodel is dol op deze groene kleur omdat het een zwarte of grijze outfit meer pit geeft. En dan is er nog een luxueuze cognackleurige handtas, een klassieker die volgens Kate tegenwoordig nergens meer te vinden is.

De handtassen zijn verkrijgbaar vanaf 11 februari en we vermoeden dat ze als zoete broodjes over de toonbank zullen gaan…
Kimley Briesen – StyleFever.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *