Kate Middleton is best geklede vrouw van 2011

Kate Middleton is momenteel één van de absolute lievelingen op modevlak, sinds ze haar jawoord gaf aan haar prins William en met haar trouwjurk van Alexander McQueen zorgde ze volgens Harper Bazaar voor het meest spannende modemoment van het jaar. Daarom bombardeerde het magazine haar tot best geklede vrouw van 2011!

Alles wat de prinses aanraakt, verandert in goud en haar fans, en dat zijn er veel, spurtten dan ook meteen naar de winkels om dezelfde outfit als hun idool te bemachtigen. Soms krijgt haar stijl de kritiek van saai en klassiek te zijn, maar toch gaat ze met deze ultieme titel aan de haal…

Kate wordt regelmatig gespot in peperdure designer outfits, maar dat houdt haar niet tegen om die haute couture te mixen met betaalbare stukken uit ketens als Zara of H&M, en ook daarom wordt ze in de bloemetjes gezet. “Kate draagt designerkledij en gewone kledij met evenveel overtuiging en elegantie en heeft eigenhandig de ‘lady-look’ weer trendy gemaakt. Haar stijltransformatie heeft ons allemaal aangegrepen”, zo klinkt het.

Florence Welch, zangeres van de band ‘Florence and The Machine’, volgt haar op de voet op de tweede plaats in de lijst met best geklede dames en ook actrice Andrea Riseborough, op nummer drie, en zelfs topfashionista Kate Moss, op de vierde plaats, laat Kate achter zich! Andere bekende namen in de ‘very fashionable’ lijst zijn actrice Keira Knightley, op nummer zes, ontwerpster Stella McCartney, op nummer zeven, en model en presentatrice Alexa Chung op de negende plaats. Sterke concurrentie dus!

Julie Vandormael – StyleFever.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *